Vandersterre aan de slag met biologische kaas Bastiaansen

‹ Terug naar overzicht

Vandersterre aan de slag met biologische kaas Bastiaansen

Geplaatst op:

De Vandersterre Groep in Bodegraven gaat per 1 april de marketing, verkoop en logistiek van het assortiment biokaas voor Bastiaansen Bio verzorgen. 

biokaas biologische kaasHet in Molenschot gevestigde Bastiaansen Bio gaat zich volledig concentreren op de productie van biokaas. De logistieke locatie van Bastiaansen Bio in Rouveen verdwijnt op termijn en verhuist naar Bodegraven.

Ambachtelijke biologische kaas

Bastiaansen, onderdeel van Coöperatieve Zuivelfabriek Rouveen, produceert in de kaasfabriek in Molenschot een breed assortiment ambachtelijke biologische kaas.

Vandersterre was al verantwoordelijk voor de afzet van biokazen van Bastiaansen onder private label aan retail en voor de verkoop onder kaasmerk Landana in de Verenigde Staten. Beide partijen werken al jaren samen. 

Over Vandersterre

Het Nederlandse familiebedrijf is actief in het produceren, affineren en verpakken van Hollandse kaasspecialiteiten. Het bedrijf zet kaasmerken, formules en concepten in de markt in Nederland en in ruim tachtig landen wereldwijd.

Naast een hoofdkantoor en distributiecentra in Bodegraven heeft de Nederlandse kaasmaker een verpakkingsbedrijf in Grootebroek en een vestiging in Meerkerk voor het affineren van kaas.