Vandersterre slaat eerste paal voor nieuwe kaasopslag

‹ Terug naar overzicht

Vandersterre slaat eerste paal voor nieuwe kaasopslag

Geplaatst op:

Kaasgroothandel Vandersterre sloeg vorige week de eerste paal van de nieuwe opslag naast het hoofdkantoor in Bodegraven. De nieuwbouw is de laatste fase van diverse uitbreidingen die het bedrijf in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd.

De nieuwe kaasopslag van ruim 2.000 m2 is een uitbreiding die noodzakelijk is om de groei van Vandersterre mogelijk te maken, aldus het bedrijf.

Vandersterre belangrijke werkgever

Vandersterre zet hoogwaardige kaasmerken en concepten in de markt en is daarmee niet alleen een nationale en internationale speler, maar voor het Groene Hart tevens een belangrijke regionale werkgever geworden.

Hollandse kaasspecialiteiten

Het familiebedrijf is actief met het produceren, affineren en verpakken van Hollandse kaasspecialiteiten. De merken, formules en concepten in Hollandse kaasspecialiteiten worden in Nederland en in meer dan tachtig landen wereldwijd op de markt gebracht. Vandersterre heeft het hoofdkantoor en distributiecentra in Bodegraven en daarnaast een verpakkingsbedrijf in Grootebroek en een vestiging in Meerkerk voor het affineren van kaas.