Vergeer Holland start met nieuwbouw

‹ Terug naar overzicht

Vergeer Holland start met nieuwbouw

Geplaatst op:

Vergeer Holland is in Bodegraven begonnen met de bouw van een nieuw pand. De nieuwbouw komt op de plaats van het huidige distributiecentrum dat onderdeel wordt van het nieuwe gebouw. Volgend jaar mei is de oplevering. De andere locaties van Vergeer Holland in Reeuwijk, Woerden en Rijping Bodegraven blijven bestaan.

Een impressie van het nieuwe pand van Vergeer Holland in Bodegraven.

“Deze eerste paal staat voor ons symbool voor een grote stap gericht op de toekomst van ons familiebedrijf. Met dit initiatief maken we ons familiebedrijf gereed voor de volgende generatie ”, aldus algemeen directeur Diederik Vergeer.

Vergeer Holland

Dennis (links) en Diederik Vergeer sloegen de eerste paal voor de nieuwbouw.

Vergeer vervolgt: “We bestaan sinds 1934 en inmiddels staat met Dennis en mijzelf de derde generatie aan het roer. Om mee te kunnen met allerlei grote trends en ontwikkelingen in de samenleving hebben we besloten over te gaan tot de bouw van dit pand.”

Breeam Outstanding

De bouw en het pand moeten voldoen aan duurzaamheidsnormen met als uitgangspunt een Breeam Outstanding-duurzaamheidscertificering (5 sterren).

Vergeer Holland is met ongeveer vijfhonderd medewerkers specialist in het rijpen, versnijden en verpakken van kaas voor klanten in binnen- en buitenland.