Yoghurt Barn gaat in zee met Arla Biologisch

‹ Terug naar overzicht

Yoghurt Barn gaat in zee met Arla Biologisch

Geplaatst op:

Yoghurtformule Yoghurt Barn gaat na drie Campina-jaren een strategische samenwerking aan met Arla Biologisch.

Yoghurt BarnRedenen voor de samenwerking met deze biologischezuivelleverancier zijn onder meer dat Yoghurt Barn biologische zuivel toegankelijk maakt voor meer mensen en omdat de formule plannen heeft om in het buitenland te starten. Er zijn plannen voor België in de maak en ook de Duitse markt is in beeld.

‘Trots op deze stap’

De Barnista’s van Yoghurt Barn gebruiken yoghurt, boter en melk in de cappuccino van Arla Biologisch. “Wij zijn trots dat we deze nieuwe stap met Arla Biologisch kunnen maken”, zeggen Wouter en Esther Staal, eigenaren van Yoghurt Barn. “Arla Foods en Yoghurt Barn zijn een natuurlijke match. We gaan allebei uit van het beste voor mens, dier en natuur. Wij zijn voorvechter van biologische zuivel en kunnen dat nu in al onze Barns laten zien.”

Bas Padberg, managing director van Arla Foods in Nederland, België en Frankrijk vult aan: “De samenwerking met Yoghurt Barn is belangrijk in onze groeistrategie. We kunnen nu nog meer mensen van eerlijke en lekkere biologische yoghurt laten genieten.”

Innovaties met biologische yoghurt

“We kijken er naar uit om nieuwe creaties te maken met de producten van Arla Biologisch”, aldus Wouter Staal. “Naast ons basisassortiment yoghurts kunnen we gaan experimenteren met andere innovatieve producten van Arla Biologisch, zoals biologische Skyr en biologische vanilleyoghurt.”

Nu Yoghurt Barn meer aandacht aan het koffiemoment gaat geven is Arla Biologische melk een aanvulling. Deze melk werd dit jaar uitgeroepen tot lekkerste melk voor in de cappuccino.