Yoghurt Barn wil naar België

‹ Terug naar overzicht

Yoghurt Barn wil naar België

Geplaatst op:

Yoghurt Barn wil vestigingen in België gaan starten. Hiervoor worden momenteel plannen ontwikkeld.

Yoghurt Barn krijgt hierbij ondersteuning van Thijs Janssen die als international business developer ad interim een aanvalsplan voor expansie van de Yoghurt Barn naar de Belgische markt ontwikkelt, zo meldt hij op LinkedIn. Janssen gaat het businessmodel voor de Belgische markt invullen en onderzoekt hiervoor de trends in foodretail in België.

Yoghurt Barn Breda

In ons land opent Yoghurt Barn komend voorjaar een vestiging in Breda. Het wordt de dertiende locatie van het yoghurtconcept en tevens de eerste als franchiseformule, zo maakte oprichter Wouter Staal deze zomer bekend. De formule wil binnen twee jaar nog vier restaurants met zelfstandig ondernemers openen.

Genomineerd voor Foodservice Award 2018

Yoghurt Barn is tevens in de categorie Koffie- en lunchrooms genomineerd voor de Foodservice Award 2019. De categoriewinnaar wordt op 8 januari op de Horecava bekend gemaakt en mag een jaar lang de titel Foodservice Award binnen de categorie dragen.

De formule is een van de 29 foodservicebedrijven die kans maken op een prijs. De Foodservice Award is tot stand gekomen op basis van ruim 20.000 beoordelingen van consumenten. De gemiddelde waardering voor foodservice bedrijven is een 7,06. De verkiezing, een initiatief van Q&A in samenwerking met Horecava, wordt voor het eerst gehouden.