Yoghurt Barn wint eerste Foodservice Award

‹ Terug naar overzicht

Yoghurt Barn wint eerste Foodservice Award

Geplaatst op:

Yoghurt Barn heeft de eerste Foodservice Award. De yoghurtketen werd tijdens de Horecava met een 8,17 als eindcijfer tot overallwinnaar uitgeroepen.

Naast Yoghurt Barn namen acht andere foodservicebedrijven een categorieprijs in ontvangst. Yoghurt Barn was tevens in de categorie Koffie- en lunchrooms genomineerd voor de Foodservice Award 2019. De formule, die dit voorjaar in Breda haar dertiende locatie en eerste franchisevestiging opent, mag een jaar lang de titel Foodservice Award binnen de categorie dragen.

Yoghurt Barn Schiphol Group

Net voor de kerst opende Yoghurt Barn Schiphol Group. Dit is de eerste shop in shoplocatie met Eurest NL-Compass Group, bestemd voor medewerkers van de luchthaven.

Foodservice Award

De Foodservice Award kwam tot stand op basis van ruim 20.000 beoordelingen van consumenten. Zij beoordeelden foodservicebedrijven op aspecten als prijs, productkwaliteit en uitstraling en beleving. Gasten vinden prijs het belangrijkst, gevolgd door kwaliteit van de producten. Het gemiddelde eindcijfer van deze verkiezing was 7,06. De verkiezing, een initiatief van Q&A en Horecava, werd voor het eerst gehouden.