Zijerveld neemt W. Bakker Kaashandel over

‹ Terug naar overzicht

Zijerveld neemt W. Bakker Kaashandel over

Geplaatst op:

Kaasgroothandel Zijerveld, onderdeel van FrieslandCampina, neemt W. Bakker Kaashandel over. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het snijden en verpakken van kaas.

De activiteiten worden geïntegreerd in Zijerveld. Met deze overname geeft FrieslandCampina invulling aan zijn streven om er te zijn voor klanten, overal en altijd.

Specifieke formule-eisen

Sander Koutstaal, directeur Zijerveld: “Als zelfstandige kaasgroothandel binnen FrieslandCampina bedienen we onze klanten met advies gericht op groei van de totale categorie verse kaas. Op basis van de specifieke formule-eisen van onze klanten ontwikkelen we innovatieve maatwerkconcepten. Daarbij is een snelle, excellente doorvertaling naar de winkel en online van groot belang. Dat vraagt om flexibiliteit en uitmuntende logistieke dienstverlening. De snij- en verpakkingsactiviteiten van W. Bakker Kaashandel passen in onze ambitie om onze klanten nog beter te bedienen.”

Bakker Kaashandel

Bakker Kaashandel is gevestigd in Bodegraven en bestaat sinds 1928. De circa tachtig medewerkers zijn geïnformeerd over de overname.

Zijerveld bedient retail, out of home, online, groothandel en industriële klanten in binnen- en buitenland. Het assortiment bestaat uit Noord–Hollandse kaas, boerenkaas, geitenkaas en buitenlandse kaas.