Gezinsspel Campina Boerderij Mysterie vervangt live Boerderijdagen

‹ Terug naar overzicht

Gezinsspel Campina Boerderij Mysterie vervangt live Boerderijdagen

Geplaatst op:

Het gezinsspel Campina Boerderij Mysterie vervangt dit jaar de live Campina Boerderijdagen. 

Ook dit jaar gaan de Boerderijdagen niet door in verband met de coronapandemie. Campina organiseert in plaats daarvan vier weken lang een spel waaraan gezinnen kunnen meedoen aan de zoektocht naar koe Sam door boer Koen, agenten Sophie en Youssef en reporter Nina. 

De hoofdpersonen nemen de deelnemers mee langs belangrijke aspecten van de boerderij en het boerderijleven. Ook komen de boeren zelf aan het woord. Het spel is online via social media, DPG, Display, Influencers, Youtube, SEA, Jumbo E-commerce en Kidsproof te volgen en offline via out-of-homeschermen en radio. Elke week, op woensdag, wordt een nieuw onderdeel van het Campina Boerderij Mysterie gelanceerd. 

Campina Boerderij Mysterie met VR-games

Het spel zit vol met video’s en spellen, quizjes, knutselopdrachten en ook VR-games. De verschillende onderdelen spelen zich zowel binnen als buiten (offline) af. De deelnemers kunnen op zoek gaan naar extra aanwijzingen rondom Campina-boerderijen, Jumbo-supermarkten en Oerrr Speelnatuur. Dit is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten, partner van Campina. 

Exclusieve samenwerking

Campina en Jumbo hebben een exclusieve samenwerking om via het boerderijspel het goede van zuivel te laten zien en de inspanningen van de boeren om duurzamer te werk te gaan.

Boer Jan en boer Paul

Vorig jaar tijdens de Campina Thuisboerderijdagen konden bezoekers virtueel op bezoek gaan bij de boer. Ze konden tijdens een virtuele rondleiding een kijkje in de stal bij de koeien, de melkwagen bekijken en vogels spotten in het weiland. Onder andere melkveehouders Jan uit Benschop en Paul uit Son en Breugel namen bezoekers mee voor een kijkje op de boerderij. Boer Jan boert op basis van het On the way to PlanetProof-keurmerk, de boerderij van boer Paul is biologisch.