Onlinesupermarkt Rayon bezorgt in heel België

‹ Terug naar overzicht

Onlinesupermarkt Rayon bezorgt in heel België

Geplaatst op:

België heeft nu onlinesupermarkt Rayon die in het hele land bezorgt. Klanten in Vlaanderen en Brussel ontvangen de boodschappen de volgende dag als ze voor 18.00 uur bestellen. In Wallonië bezorgt de onlinesupermarkt voorlopig op maandag, woensdag en zaterdag. 

In het assortiment zuivel en kaas van Rayon zitten kwalitatieve versproducten van veelal lokale merken. Hiertoe behoren onder meer melk en yoghurt van bijvoorbeeld Laiterie Ardennes, Hollebeekhoeve, Fairebel, Pur Nature, Fage, Arla, Campina en Inex in Bavegem, dat biologische weidemelk van eigen bodem aan onder meer biologische winkels levert. Inex werkt samen met boerderijen die biologisch zijn gecertificeerd. Het zuivelbedrijf levert naast volle en halfvolle melk ook biologische natuuryoghurt als volle standyoghurt en volle roertyoghurt.

Ook Nederlandse kaas

Kaas komt van Belgische merken als Lalero, Babybel, Belgamilk en Brugge Kaas van Milcobel. Milcobel wil vanaf volgende maand  CO2-neutrale Brugge Kaas op de markt brengen. De zuivelcoöperatie heeft hiermee naar eigen zeggen de primeur in België. Klanten kunnen met Rayon ook Nederlandse kaas aan de deur laten bezorgen zoals van Treur Kaas en Old Amsterdam, Tynjetaler en Landgoed Kaamps.

Rayon werkt zonder voorraad

Rayon meldt op zijn website dat het zonder voorraad werkt, omdat het binnenkomende bestellingen doorgeeft aan zijn leveranciers. Zij voorzien de onlinesupermarkt vervolgens elke ochtend van de bestelde producten. Met deze werkwijze wil het bedrijf zorgdragen voor de bezorging van verse producten bij de consument en voedselverspilling voorkomen.