Vegan: Trigona gaat samenwerken met Charly's All is Fair

‹ Terug naar overzicht

Vegan: Trigona gaat samenwerken met Charly's All is Fair

Geplaatst op:

Ook partijen in de zuivel- en kaassector gaan de markt verbreden met vegan. Op 1 januari gingen Trigona Dairy Trade, leverancier van biologische zuivelgrondstoffen,  en vegankaasbedrijf Charly’s All is Fair een samenwerking aan.

Trigona Dairy Trade vegan Het bedrijf lanceert binnenkort een vegancamembert. Charly’s All is Fair levert aan Bidfood en mogelijk later dit jaar aan Udea en Albert Heijn. De nieuwe vegankaas onder de naam White Lady is geproduceerd op basis van biologische fair trade-cashewnoten.

Naast biologisch nu ook vegan

Trigona Dairy Trade speelt met levering van biologische grondstoffen als kaas, boter en poeder aan Europese fabrikanten in de zuivel-, bakkerij- en zoetwarenindustrie, in op de aanhoudende groeimarkt van biologische producten.

Tourmalet Trigona Food Ingredients

Het bedrijf werd zes jaar geleden opgericht door Gerard-Jan Smit samen met Tourmalet Trigona Food Ingredients. Deze zusteronderneming concentreert zich op de levering van gangbare poeders, kaas en botergrondstoffen in voornamelijk de Europese Unie, maar ook buiten Europa.