Verder breidt range Verderflex uit met slangenpomp Rapide 5000

‹ Terug naar overzicht

Verder breidt range Verderflex uit met slangenpomp Rapide 5000

Geplaatst op:

Verder introduceert de Verderflex Rapide 5000. Deze is ontwikkeld om eenvoudige, betrouwbare en kosteneffectieve pompoplossingen te bieden voor industriële toepassingen. 

Het ontwerp combineert volgens de fabrikant de flexibiliteit van de Vantage 5000-pompkop met de eenvoud van een een- of driefasige aangedreven industriële motorreductor. De pomp is leverbaar met een enkele of dubbele pompkop.

Compacte slangenpomp van Verderflex

De Rapide 5000 is een compacte slangenpomp, die als standalone pomp kan worden geïnstalleerd of kan worden geïntegreerd in een systeem zoals een drukpers of een turnkey skid. De Rapide 5000 is geschikt voor ruwe omgevingen en combineert de eenvoud van een IP55-tandwielmotor met de flexibiliteit van de Vantage 5000-pompkop. 

Veilig en betrouwbaar

De slang van de Rapide 5000 is ‘dikwandig’ voor het veilig en betrouwbaar verpompen van abrasieve, corrosieve en viskeuze vloeistoffen, aldus Verder. De slang is daarom geschikt voor het verpompen van onder meer chemische oplossingen, fijne slurry, inkt, kleurstoffen, additieven en andere doseervloeistoffen.