Nieuws

Nieuws

Visie

FoodManShip Award voor duurzaam zuivelmerk Boskoe Dairy

Het project Boskoe Dairy heeft tijdens de HAS Food Experience de FoodManShip Award in de categorie Designing Sustainable Food Systems gewonnen. Student Ruben Burger ontwikkelde een…
Lees meer
Nieuws

Markt

Duitsland: Kaasfabrikanten produceren meer kaas

Kaasfabrikanten in Duitsland produceerden vorig jaar in totaal 2,45 miljoen ton kaas. Dit is met 2,5 procent een aanzienlijk hogere productie vergeleken met 2019.
Lees meer
Nieuws

Markt

Weide Weelde gaat voor huismerk Poiesz leveren

Zuivelcoöperatie NoorderlandMelk gaat de zuivelproducten van Weide Weelde Boerenzuivel onder het Noordertrots-label aan Poiesz Supermarkten leveren. 
Lees meer
Nieuws

Visie

Antibiotica: eerste benchmark voor Belgische melkveehouder

Alle Belgische melkveehouders hebben hun eerste benchmarkrapport over het antibioticagebruik op hun bedrijf ontvangen. Met dit rapport kunnen ze zien hoe het gebruik van antibiotica…
Lees meer
Nieuws

Bedrijf

Yoghurt Barn verkrijgt B Corp-certificering

Yoghurt Barn heeft als eerste horecaonderneming in de Benelux een B Corp-certificering verkregen. De franchiseketen mag zich sinds deze maand een certified B Corporation noemen,…
Lees meer
Nieuws

Visie

Podcasts Boer aan het Roer: nieuwe verdienmodellen agrariërs

Boer aan het Roer, een onderdeel van Regio Deal Foodvalley, lanceert zes podcasts om agrariërs te inspireren over nieuwe verdienmodellen. 
Lees meer